Jubilejný 30. ročník Hviezdičky pozná svojho víťaza

Ahoj Hviezdičkári,

pozrite si originálne videá od tohtoročných finalistov a vypočujte si ich spevácke výkony.

Naštudovať „Pesničky z hviezdičky“, to bola úloha našich talentovaných detských spevákov tohtoročného finále.  Konkrétne naučiť sa za určitý čas jednu skladbu z našich televíznych hviezdičiek, dodať jej vlastný originálny výraz aj s možnosťou melodických zmien a kreatívnych úprav.

Odborná porota všetky finálové príspevky vyhodnotila, nebrala do úvahy vizuálnu stránku videí, zamerala sa na spevácke výkony a vyššie uvedené kritéria. Rozhodla, že najpresvedčivejšie sa týchto atribútov zhostila  Melissa Mandy Marušková so skladbou Môj motýľ a stáva sa tak víťazkou 30. ročníka Hviezdičky a my jej samozrejme blahoželáme.

Veríme, že budúci ročník sa už presunieme z online prostredia do koncertnej sály, kde budú speváci spievať skladby pred živým publikom, porotou a za doprovodu kapely, čím sme v porovnaní s inými súťažami výnimoční.

Len pripomenieme, že naši finalisti mali popri naštudovaní pridelenej skladby natočiť skladbu na kameru a následne nám doručiť svoje finálové video . Napriek rôznym prekážkam sa im podarilo všetko zvládnuť a  musíme povedať, že mnohí  prekvapili originálnymi videami.

Chceme sa poďakovať všetkým súťažiacim v tomto ročníku, finalistom, učiteľom hudby a spevu ktorý celoročne pracujú s detskými spevákmi a zdokonaľujú ich výkony, rodičom za podporu svojich malých talentov.

Keďže sa blížia Vianoce želáme vám pokojné sviatky v kruhu najbližších hlavne veľa zdravia a pohody.

A nezabudnite: „Keď chceš spievať pesničky, prihlás sa do Hviezdičky“..

HVIEZDIČKA 2021 – FINALISTI

V mobilnom zariadení preklopte telefón na full creen.

Loading