28.ročník Hviezdičky pozná svojich finalistov

Ahoj Hviezdičkári,

 Finalisti tohtoročnej súťaže sú známi a nebolo to vôbec ľahké. Ešte aj v posledný deň registrácie, ste nám doslova preplnili  mailové schránky vašimi audio a video nahrávkami. Výberovú komisiu tak čakala skutočne nezávidenia hodná úloha. Vybrať z takmer tristo talentovaných spevákov  zo všetkých kútov Slovenska tohtoročných finalistov.

 Skôr ako si prečítate ich mená sa chceme v prvom rade poďakovať všetkým rodičom, učiteľom, ktorí sa do súťaže rozhodli zapojiť. Pochváliť musíme ale hlavne Vás malých spevákov za často veľmi zaujímavé a originálne výkony, ale aj zaujímavé video príspevky s ukážkou Vášho talentu. Medzi prihlásenými boli aj speváci v ktorých jednoznačne vidíme potenciál do budúcna ak na sebe budú ešte trošku pracovať a zdokonalia svoje výkony.

Ďakujeme veľmi pekne za Vašu dôveru a prihlásenie v tomto ročníku a želáme veľa speváckych úspechov vo vašej ďalšej činnosti.

 Výsledky sú teda známe a toto je 9 finalistov 28.ročníka detskej speváckej súťaže Hviezdička. Tak ako o minulé roky traja speváci z východného, stredného a západného Slovenska.

Anna Tremková- Brezovica

Hanka Štecová- Poniky

Chiara Penacchiniová- Piešťany

Júlia Ližbetinová- Krupina

Lara Keller- Komárno

Lucia Dragošeková- Spišské Vlachy  

Matej Krajčovič- Šaľa

Natália Škultétyová- Malé Uherce

Vanesa Rumančíková- Prešov

Srdečne im blahoželáme. Všetkých z nich čaká náročná príprava na záverečné finále, ktoré sa uskutoční 12 a 13.6 v Košiciach. Držíme im palce a už teraz sme zvedavý kto sa stane absolútnym víťazom.